Open brief aan Erwin Wassenaar

In de afgelopen maanden heb ik getracht contact te zoeken met Erwin Wassenaar om te kijken of we buitengerechtelijk konden schikken naar aanleiding van zijn deelname aan het amusementsprogramma Opgelicht?! en de leugens die daarin zijn verteld. Aangezien ik mijn naam wil zuiveren leek het mij een goed idee om dit onderling te bespreken.

Echter heb ik nooit een reactie van Erwin ontvangen dus kan ik ervan uitgaan dat mijn berichten worden geblokkeerd. Vandaar dat ik nu middels deze weg contact zoek met Erwin. Naast het feit dat we bewijzen hebben dat het geleende bedrag in april 2016 al was terugbetaald en ik ben afgeperst voor 5.000 euro hebben we recentelijk ook bewijs in handen gekregen dat Erwin rechtstreeks met de incassoheren heeft gecommuniceerd. Zijn stelling dat hij er niets van afwist is dus ook niet waar. We hebben vanzelfsprekend ook kopieen van mijn sms-verkeer met de heren en de laatste berichten bestonden uit de bevestiging dat het was betaald en dat men verzocht de correspondentie te vernietigen.

Ik kan al deze info met alle gemak hier publiceren, en u weet uitervaring dat dit geen holle beloftes zijn, wil ik kijken of we er toch als volwassenen een streep onder kunnen zetten. Dus Erwin, mocht je dit lezen, jij bent aan zet.