Raad van Discipline gaat zaak Kooijmans/Shipshape mondeling behandelen

Dankzij ons verzet tegen de uitspraak van de Raad van Discipline in de zaak tegen advocaat Kooijmans in Zwolle heeft de Raad besloten onze zaak inhoudelijk te behandelen. Het kan niet zo zijn dat de Raad op basis van wat uitspraken van Kooijmans de klacht zo maar afwijst.  Gelukkig krijgen we de kans om de klacht mondeling toe te lichten, uiteraard aangevuld met veel bewijsmateriaal. Het wordt tijd dat we komen te weten wat er met de goederen is gedaan die door Shipshape van alle schepen is weggenomen.

Een welgemeende tip voor Mr. Kooijmans; u kunt nu uw eer nog redden door gewoon te melden waar de goederen zijn gebleven. U heeft hierover vast al contact gehad met uw client ‘handje contantje zonder factuurtje’ Harry Verbeek van Shipshape maar u bent ouderwets te laf om toe te geven wat er werkelijk is gebeurd. U kunt het nog langer uitstellen maar de waarheid komt vanzelf naar boven drijven.