‘Interview’ met Suzanne van Asseldonk: deel 4

Ik kreeg tijdens het interview met de huiskeffer van AvroTros a.k.a. Suzanne van Asseldonk de beschuldiging naar mijn hoofd geslingerd dat mijn broers klagen dat ik zeg dat er betaald is maar dat dit in de praktijk nooit gebeurt. Ik antwoord hierop dat dit wel eens gebeurd is omdat ik onder enorme druk stond en probeerde wat tijd te winnen. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben in Nederland die dit doet al praat ik het vanzelfsprekend niet goed.
Tijdens de zitting vertelde van Kaam in zijn pleidooi dat ik altijd vertel dat ik heb betaald en dat het vervolgens niet is gebeurd’. De uitdrukking ‘wel eens’, overigens afkomstig uit hun eigen beeldmateriaal, wordt blijkbaar bij de redactie van Opgelicht?! en haar handlangers uitgelegd als ‘altijd’. Het is ook best wel een moeilijk woord en niemand durft natuurlijk toe te geven dat ze de betekenis eigenlijk niet weten. Er is ook niemand die het raar vindt dat deze beschuldiging uitgerekend van mijn broers komt. Waarom ? Omdat ik al tien jaar nauwelijks tot geen contact heb met mijn broers en zij inhoudelijk geen enkel detail weten over mijn leven. Mijn oudste broer Onno, het raadslid voor Lokaal Liberaal in Maarssen en als ZZP’er verbonden aan AvroTros, mekkert over een factuur die weleens later wordt betaald terwijl hij zelf al 10 jaar zijn verplichtingen niet nakomt. Ironisch of niet ?