‘Interview’ met Suzanne van Asseldonk; deel 2

Volgens de redactie van AvroTros gebruikte ik mijn ‘smoezenboek’ om onder betalingen uit te komen. Ik zou altijd het excuus gebruiken dat dit aan de Belastingdienst zou liggen. Nu heb ik nooit deze smoes nodig gehad om dit gewoon de waarheid was. Al jaren voor de uitzending zat de fiscus in Nederland mij op de hielen, ondanks het feit dat ik vanaf 2002 al uitgeschreven was uit Nederland en niet meer belastingplichtig was. Bij terugkomst in Nederland begin 2015 heb ik toenmalig staatssecretaris van Financien Wiebes aangeschreven en om hulp gevraagd. Als reactie op mijn brief kwam een schrijven dat het klachtenteam in Arnhem de zaak had overgenomen. Door het veelvuldige contact met het hoofd van het klachtenteam Ruud Marschalk ( ja, ik heb inderdaad zijn mobiele nummer in mijn bezit ) zijn zaken opgelost maar er waren nog genoeg zaken die een negatieve invloed hadden op mijn dagelijks leven. Ik heb de redactie na het gesprek met het keffertje  drie keer schriftelijk het aanbod gedaan om inzage te geven in dit dossier en daarvoor een afspraak te maken maar daar is nooit op gereageerd. Ook hier waren ze bang geconfronteerd te worden met een verhaal dat onderbouwd kon worden. Tijdens de zitting afgelopen week durfde van Kaam zelfs te beweren dat zij na het interview en voor de uitzending dit aanbod nimmer te hebben ontvangen terwijl het bewijs duidelijk iets anders zegt..