Ruw beeldmateriaal opgevraagd

Uit het verweerschrift kan ik opmaken dat er weer een hoop uit de duim wordt gezogen en worden er zaken bijgehaald die niets met de uitzending te maken hebben. Ik heb vanmorgen Bertil van Kaam gemaild en gevraagd om mij het ruwe beeldmateriaal ter beschikking te stellen van het interview met keffertje van Asseldonk die door twee camerateams en de handcamera in handen van Ingeborg Wiesenekker zijn gemaakt. Mijn raadsman heeft in juni vorig jaar al gevraagd om het beeldmateriaal te bewaren in het geval we deze nodig zouden hebben maar het zal me niets verbazen als ze met het verhaal terugkomen ‘ dat het niet meer beschikbaar is ‘ We wachten af…

Update:
De heer van Kaam stelt dat ik mij niet houd aan de gedragsregels en dat ik geen contact mag zoeken. Dat mag in zijn ogen alleen mijn advocaat doen.
Wie het ook vraagt, we willen het toch hebben dus ik zou het maar vast doorgeven aan uw opdrachtgever. Kunt u  weer een uurtje in rekening brengen a 580 euro excl. BTW en kantoorkosten. U moet eigenlijk blij zijn met dit soort verzoeken 🙂

PS. Redactie: gezellig dat jullie ook terug zijn van vakantie en ons blog vandaag weer bezocht hebben.