Stoer hoor, lekker anoniem mailen en bloggen

Er zijn aardig wat mensen die het afgelopen jaar een grote mond hadden en gelijk met het wijzende vingertje klaar stonden en een oordeel over mij konden vellen. De meesten kennen geen details van dit verhaal maar meenden zich overal mee te kunnen bemoeien.
Het is alleen jammer dat er een paar lafaards tussen zitten die anoniem gaan zitten mailen en uiteraard word ik in dezelfde berichten een oplichter genoemd. Dat dit soort mensen te laf zijn om met eigen naam een dergelijke mail of blog te ondertekenen is geen uitzondering meer. De tendens is lekker anoniem berichten achterlaten. Ook vandaag heeft een sukkeltje een anonieme email gestuurd waarmee hij denkt zijn doel te bereiken. Ik schrijf nu even dit berichtje om je te laten weten dat we je een stakker vinden en met je meeleven omdat je zo weinig ruggengraat hebt.