Betrapt: Jaap Jongbloed is een oplichter!

Afgelopen maandag 16 april j.l. was de zwaar overbetaalde storyteller en gekroond autocuekoning Jaap Jongbloed te gast bij de Omroep Max. In de uitzending van Tijd voor Max maakte hij reclame voor het nieuwe seizoen van ‘zijn’ programma Opgelicht?!.
We herinnerden ons nog een uitzending van Opgelicht?! van 10 januari 2018 waarin twee psychologen durfden te beweren dat je een oplichter bent als je goed gekleed bent en bij een vraag het antwoord begint met ehhhhh.
Nu hebben we echt objectief de bewuste uitzending bij Max zitten bekijken maar konden het niet bijhouden hoeveel keer Jaap begon met ‘eeehhhhhh’. We zijn maar gestopt met tellen op het moment dat onze calculator begon te roken. Samen met het feit dat je strak in de kleertjes zat Jaap ben je dus gewoon een ordinaire oplichter. Het is een conclusie van je eigen programma.
‘Met boeven vang je boeven’ moeten ze bij AvroTros hebben gedacht..