Lekker anoniem blaten

Ik ontving om 02:20 een mailtje van ( uiteraard ) een anonieme schrijver  die via een Deense VPN-verbinding 12 minuten op de contactpagina aanwezig was om een berichtje te sturen van slechts 10 regeltjes. Nu snappen we best dat zo’n bericht moeilijk voor je is en dat het nogal wat tijd nodig heeft om in elkaar te flansen.  Gezien de status van je hersenen op dat tijdstip na wederom de nodige hoeveelheid alcohol snappen we het wel dat zo reageert. Dat je zo laf bent om het anoniem te doen verbaast me dan weer niet. Je klaagde overigens dat het aantal berichten minder werden maar dat komt omdat je niet snugger genoeg bent om verder te kijken dat je neus lang is. Iets waar je overigens je hele simpele leven al last van hebt gehad. Misschien moet je even contact opnemen met keffertje Suzanne van Asseldonk. Die kan je vast wel even bijpraten.  Bedankt voor jouw nutteloze bijdrage, we hebben het voor kennisgeving aangenomen en doorgestuurd naar het archief rechtsonder op het beeldscherm

Zag trouwens dat ook dat die oerdomme ja-knikkert van mijn overleden vader in Frankrijk ook heeft zitten snuffelen op deze pagina. Het wordt al een echte familiegelegenheid.
Is je huis al verkocht of zit je nog steeds diep in de shit ?